Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Booking

Alle forhåndsbookede surfcamps er forudbetalte, med mindre andet er nævnt.

100% tilbagebetaling ved afbestilling senest 3 måneder før ankomst

50% tilbagebetaling ved afbestilling 1 måned før ankomst

Ændring af bestilling: Du kan altid ændre datoen for din bestilling gratis, selv hvis du ønsker at flytte den til året efter, så længe du ændrer mindst 3 uger før ankomst.

Vejrforhold

Cold hawaii surf camp sørger for andre aktiviteter hvis der ikke er bølger. Det kan være Stand Up Paddle, Giant SUP for 8 personer, snorkling, sjove konkurrencer, eller specialiseret træning på fladt vand.

I tilfælde af stormvejr flytter vi surfeklasser til et andet sted. Cold Hawaii Surf Camp leverer ikke transport til et nærliggende sted, og deltagerne skal tage sig af det.

I tilfælde af over stormfuldt vejr, hvor vi er tvunget til at annullere aktiviteter, flyttes surfcampklasser til et andet tidsrum inden for surfcampens datoer eller voucher til en lektion i en anden tid.

Der udstedes ingen refusion for surf camp-lektioner, da vores lejrpakker har en samlet pris for udlejning og lektioner.

Forud betalte surf camps og surf lektioner vil ikke blive refunderet på grund af vejr. Dog vil det i for hårdt vejr være gratis at ændre datoen for lektionen (ikke gældende for surf camps).

Surf Camp Pakker

De inkluderede surf lektioner i surf camp pakkerne, kan ikke blive ændret til andre datoer.

Forsikring

Deltagere tager del i lektioner og camp med deres egen forsikring. Tilmelding i vores camps og lektioner er på eget ansvar.

Udlejning

Surfing, skateing, stand up paddling, body boarding og skimboarding er for eget ansvar. Check venligst dit lejede udstyr for skader, hvis du har lavet skader vil cold hawaii surf camp kræve betaling for reperationer eller nyt udstyr.

BOOK NU BOOK NU