Hvem er vi?

Hvem er vi?

Mor og Vahine inviterer dig til at opleve en af de bedste følelser i verden.Prøv surfing og blive en del af vores Surf Kultur, vores livsstil det vil sige en del af vores Surf familie.Være med til at mærke passionen og være med til at føle vores lidenskab og kærlighed til havet.

Surfing giver os alt hvad vi elsker fra glæde,frihed,motion og velvære.Surfing med vores proffesionel og venlig Crew, vil give dig eller familien en uforglemmelig oplevelse.

Vahineura Itchner / @Vahine_way_of_life

Vahine bruger det meste af sin tid i havet og føler sig hjemme alle steder, hvor der dufter af saltvand og lyden af bølger.

Vahine er vokset op på øerne Moorea og Huahine som ligger i Stille havet i Fransk Polynesien.Vahine har altid haft en relation til havet, om det var ved at dykke eller at sejle med familien.Som 10 årig flytter hun til Gudbjerg på Syd Fyn. Med hendes baggrund som strand livredder og svømmeinstruktør fandt hun hurtigt vejen til at starte med at surfe som 24 årig, eftersom hun finder kærlighed for surfing fandt hun naturligt passionen til at undervise i surfing.

Idag bor Vahine med familien i Klitmøller. Der surfer hun året rundt. Når sommeren er om hjørnet vil du finde Vahine, bag kaffe maskinen i vores surf shop, cykle rundt for at checke bølger, i facilitets området, drikke kaffe med gæsterne, ude og undervise eller ude at surfe med hendes to piger på 9 og 12 som også har en forkærlighed til Surfing.

CV:

International Vinyasa Yoga Instruktør

2014, 2015, 2017, 2018 og 2019 Open Danmarksmester i surfing for kvinder

2014 dansk longboard mester

http://Vahine.dk

Hurtig info:

Alder: 42

Højde: 173 cm.

Yndlingsmad: Tahitiansk mad

Yndlingsspot: Revet i Klitmøller og Huahine, Tahiti

 

Mor Meluka / @Columbus_surfboards

Mor har boet i Klitmøller siden 2009.

Mor startede med at surfe som 6-årig og startede med at konkurrere som 13-årig. Efter at have vundet 3 juniortitler prøvede han kræfterte af på det europæiske profesionelle junior Tour, hvor han efter at have opnået gode resultater deltog i World Junior Tour i Australien for at afrunde en tilfredstillende junior karriere

Mor er i dag passioneret med at udforske de Danske kystlinjer og tage på opdagelse for at finde tomme surfspots langs kysterne.

Mor begyndte at undervise i surfing som 16-årig, mens hans surfede over hele verdenen. Efter at have surfet og undervist i Australien, Frankrig, Tahiti og Danmark bruger Mor sin samlede erfaring til at lave sjov, sikker og proffesionel undervisning på alle niveauer.

CV:

Dansk OPEN surf Champion 2015, 2016, 2017, 2019, 2020, 2023

Dansk OPEN Sup surf Champion 2016

Dansk Longboard Champion 2017 & 2020

Træner for det danske landshold i surfing 2017

Stifter og surfboard designer hos Columbus Surfboards

 

Hurtig info:

Alder: 37

Højde: 170 cm.

Yndlingsmad: Kaffe og avocado

Yndlingsspot: ****

 

BOOK NU BOOK NU